Usluge

TISAK NA ŠALICE

Šalice s tiskom marketinški su proizvod koji se dugi niz godina koristi za promociju tvrtki i obrta. Osim što ih možete koristiti kao poslovni poklon partnerima i djelatnicima ili povezati svoj vizualni identitet tvrtke i upotpuniti ga vlastitim šalicama izrađenim samo za vas i vaš tim, tisak na šalice možete prodavati u vlastitoj trgovini, pokloniti posebnoj osobi s personaliziranom porukom ili otisnuti grafiku po želji s kojom će baš ta šalica biti vaša najdraža.

OSLIKAVANJE VOZILA

Ako ste se našli u poziciji da vam je potrebna mobilna reklama koja je lako vidljiva i pojavljuje se na više od samo jednog mjesta, onda tražite uslugu oslikavanja vozila! Bez obzira na to radi li se o djelomičnom ili kompletnom oslikavanju, Studio P je tu da vam pomogne sa širokim izborom usluga i materijala koji će zadovoljiti sve potrebe vaše tvrtke. Nudimo dugovječni tisak brandinga na vaše prijevozno sredstvo kojim možete širiti svoju poruku i brand. Sve što trebate je dostaviti vozilo kod nas i mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

SLIKE NA PLATNU

S uslugom printa na visokokvalitetnom platnu pretvorite svoje omiljene fotografije, ovjekovječena postignuća ili bilo koje željene vizuale u svojevrsna umjetnička djela koja biste s ponosom prikazivali na zidovima svog doma, ureda, restorana ili poslovnog prostora. Korisnici naših usluga ovakav print često izabiru kao poklon klijentima, zaposlenicima i prijateljima.

3D SLOVA

Izrađena od raznih materijala, najčešće od PVC-a, 3D natpise proizvodimo prema narudžbi po željenoj dimenziji i debljini, oblikujući logotip tvrtke ili bilo koji željeni natpis, riječ, ime, naziv ili slično. 3D natpisi ističu se u poslovnim prostorima, a mogu poslužiti u uređenju raznih interijera, s pozadinskom LED rasvjetom ili bez.

SAMOLJEPLJIVE TAPETE

S motivima prema želji korisnika i dimenzijama prema potrebi, samoljepljive tapete koje nastaju u našem studiju imaju moć transformacije poslovnog kutka ili dijelova kuće u potpuno novi prostor. Samoljepljive tapete imaju dekorativnu svrhu koja mijenja ambijent bilo koje prostorije, bile one urbanističke, starinske ili s motivom prirode.

TISAK NA TEKSTIL

Studio P u ponudi ima i modni i promotivni tisak na sve vrste tekstila, uključujući tisak na majice (ženske, muške, dječje), dresove, pregače, zastave i ostale tkanine koje će predstavljati tvrtku, klub, ekipu ili jednostavno biti unikatni i inovativni poklon s grafikom prema želji korisnika.

TISAK ETIKETA

Personaliziranim tiskom etiketa i naljepnica istaknite se na ambalaži hrane, boca, kozmetici te drugim maloprodajnim proizvodima. Prilagodite dizajn tako da odgovara baš vašem brendu, jer nudimo tisak prilagođenih etiketa i naljepnica za sve potrebe.

PLAKETE, MEDALJE
I PRIZNANJA

Bilo da organizirate privatni ili javni događaj koji uključuje natjecanje ili želite nagraditi svoje suradnike za odlično obavljeni posao, Studio P nudi mogućnost izrade raznih oblika plaketa, medalja ili priznanja u nekoliko različitih formata, izvedbi i materijala. Rezultat ove usluge je proizvod uz koji će pobjednici rado pozirati, visoko podizati u zrak ili s ponosom zagristi kao prvaci.

TISAK NA STAKLO

Zahvaljujući posebnim bojama i načinu obrade, Studio P nudi mogućnost tiskanja na staklo, od jednostavnih motiva do kompleksnih grafika i fotografija. S više veličina i oblika u izboru, stvaramo mozaik jedinstvenih trenutaka za vaš dom ili dekoraciju u visokom sjaju za poslovni prostor.


LASERSKO IZREZIVANJE

Vršimo uslugu cnc i laserskog izrezivanja svih vrsta folija, PVC, papira svih gramaža, drvo, iveral, MDF, alubond ploče.