Dotisak

Kod izrade dotiska koriste se tehnike sitotiska, roto-tiska i tampon tiska. Slike se mogu otisnuti na bilo koji materijal po želji klijenta (papir, plastiku, metal, drvo, tekstil, staklo, …) Za tisak se koriste boje renomiranog njemačkog proizvođača Widerhold.

 

Naljepnice i folije

Tvrtka proizvodi naljepnice za sve vrste primjena, kao što su promotivne, industrijske ili naljepnice za ljepljenje na proizvod.

Tvrtka proizvodi i magnetne reflektirajuće, fluorescentne, sjajne, mat i antigrafitne folije različitih oblika i veličina.

 

Obljepljivanje vozila digitalnim tiskom

Oslikana službena vozila odlična su reklama za proizvod odnosno tvrtku pa STUDIO ”P” nudi i ovu uslugu. Tehnologijom koju tvrtka koristi mogu se otisnuti sve vrste slika i natpisa. Naljepnice za vozila dodatno se zaštićuju sjajnim ili mat laminatom koji osigurava UV-stabilnost i produžuje trajnost.

Vrhunskim folijama vrši se oslikavanje automobila, dostavnih vozila, kombi-vozila, kamiona i autobusa. Folije su otporne na sve vremenske uvjete, za što se daje višegodišnja garancija.

 

Photolux motion

Tvrtka nudi mogućnost zakupa na photolux motion uređajima. Osvjetljeni rotirajući uređaji obogaćuju medijsku ponudu na mjestima sa velikom frekvencijom ljudi kao što su gradska središta i trgovački centri u kojima nema mnogo drugih mogućnosti za oglašavanje. Uređaj sadrži 20 plakata formata 120×84 cm koji se izmjenjuju u podesivom intervalu od 12 – 20 sekundi. Plakati su tiskani na visokokvalitetnoj backlit foliji i osvijetljeni daju savršenu reprodukciju žive slike.

 

Podna grafika

Podna grafika koristi se za dekoraciju podova u uredskim prostorima, trgovačkim centrima, ugostiteljskim lokalima, sportskim objektima itd. Često se koristi i kao medij za reklamne poruke. Folija se lako postavlja i održava, a otporna je na oštećenja.

 

Uređivanje poslovnih i prodajnih prostora i izloga

Za uređenje poslovnih i prodajnih prostora nude se svjetleće reklame u jednoj ili više boja, osvijetljene izravno ili bočno. Za uređivanje izloga nudi se izrada plakata, cerada, bannera i oslikavanje naljepnicama u digitalnom tisku

 

XXL digitalni tisak

Tvrtka nudi uslugu izrade jumbo plakata za što koristi tehnologijau za brzi ispis na blueback papir.

Tvrtka vrši tisak na cerade koje su teško poderiv i čvrst materijal otporan na vanjske vremenske uvjete, idealan za najavu različitih događanja, izradu tendi i raznih samostojećih displeja. Također se vrši tisak na Mesh, PVC materijal mrežaste strukture koji propušta svjetlost te zbog specifične strukture odolijeva vjetru.